Garis pembungkus timbangan lengkep pikeun kantong, kendi, botol sareng karton.

Kami nempatkeun kana nyayogikeun solusi anu akurat sareng jasa purna jual anu hadé pikeun palanggan, mastikeun yén kami nyumponan kabutuhan anjeun pikeun otomatis.

about_us_pic

Tentang Kami

Beurat Pintu parantos nganteurkeun mesin pengemasan pelengkap multihead ka langkung ti 65 nagara ti saprak didirikan taun 2012. Mesin Beurat Pembungkusan Jasa Co, Ltd parantos lami ngantebkeun nyayogikeun sareng solusi mesin bungkusan sareng mesin bungkusan dina harga wajar. Kualitas mesin sareng praktekna parantos ngawangun hubungan anu saé sareng jangka panjang sareng konsumén. Dina waktos anu sasarengan, kami mangrupikeun sumber integrator! Hartina kami nyayogikeun beurat, mesin bungkus, lift, detéktor, mariksa timbangan sareng sajabana - Garis pengemasan timbangan lengkep pikeun kantong, kendi, botol sareng karton.

Produk kami

Naha milih urang

4500m2

4500m2

Pabrik modern nganggo téknologi canggih

30 units

30 hijian

Sateuacanna ditimbang ukur multihead

56 sets

56 sét

Kapasitas kapasitas taunan nganggo bungkusan

24×7 hours

24 × 7 jam

Tés sepuh mastikeun stabilitas mesin

Pabrik Pabrik