12 Kepala Kombinasi Linear Weigher SW-LC12 Kanggo Daging

Pedaran pondok:

Hal ieu utamina diterapkeun dina semi-otomatis atanapi mobil anu beuratna seger / beku, lauk, hayam, sayuran sareng sagala rupa jinis buah, sapertos daging anu diiris, apu, apel sareng sajabana.


  • Konstruksi: Stainless steel 304
  • Modél: SW-LC12
  • Beurat beubeur: 10-1500 gram
  • Total beurat: 10-6000 gram
  • Laju: 5-40 pek / mnt
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Spésifikasi

    Model

    SW-LC12

    Beurat beurat

    12

    Kapasitas

    10-1500 g

    Ngagabungkeun Laju

    10-6000 g

     Laju

    5-30 kantong / mnt

    Beurat Sabuk Ukuran

    220L * 120W mm

    Ukuran Beubeur Sabuk

    1350L * 165W mm

    Sasayogian tanaga

    1,0 KW

    Ukuran Pakét

    1750L * 1350W * 1000H mm

    G / N Beurat

    250 / 300kg

    Métode beuratna

    Beban sél

    Katepatan

    + 0.1-3.0 g

    Kontrol Penal

    9,7 "Layar Sentuh

    Voltaseu

    220V / 50HZ atanapi 60HZ; Tahap Tunggal

    Sistem Pandu

    Stepper Motor

    12 head linear combination weigher

    Lamaran

    Utamana diterapkeun dina semi-otomatis atanapi mobil anu beuratna seger / beku, lauk, hayam, sayuran sareng sagala rupa jinis buah, sapertos daging anu diiris, apu, apel sareng sajabana.    

    fish

    Lauk

    fruit

    Bungbuahan

    meat tray

    Daging

    carrots

    Sayuran

    Fitur

    • Beurat sabuk sareng pangiriman kana bungkus, ngan ukur dua prosedur supados kirang ngorotan produk;

    • Paling cocog pikeun caket & gampang rapuh dina beubeur timbangan sareng pangiriman,

    • Sadaya sabuk tiasa dicandak tanpa alat, beberesih gampang saatos unggal dinten damel;

    • Sadaya diménsi tiasa ngaropea desain numutkeun fitur produk;

    • Cocog pikeun ngahijikeun sareng tuang conveyor & auto bagger dina timbangan otomatis sareng garis pengemasan;

    • Kecepatan adjustable anu terbatas dina sadaya sabuk dumasar kana fitur produk anu béda;

    • Otomatis ZERO dina sadaya beurat sabuk pikeun langkung akurasi;

    • Indéks tabél pilihan pikeun sabuk dahar dina baki;

    • Desain pemanasan khusus dina kotak éléktronik pikeun nyegah lingkungan asor anu luhur.

    Ngagambar

    Timbangan Cerdas nyayogikeun tampilan 3D anu unik (tampilan ka-4 sapertos dihandap). Anjeun tiasa mariksa payuneun mesin, sisi, luhur, sareng tampilan sadayana kalayan diménsi na. Jelas terang ukuran mesin sareng mutuskeun kumaha netepkeun timbangan di pabrik anjeun.

    12 head linear combination weigher drawing

    FAQ

    1. Naon sistem kontrol modular?

    Sistem kontrol modél hartosna sistem kontrol dewan. Motherboard ngitung salaku uteuk, papan kendali ngadalikeun mesin jalan. Beuratna pananggih pinter nganggo sistem kontrol modél anu ka-3. Kadali 1 drive board 1 hopper feed sareng 1 timbang hopper. Upami aya 1 hopper anu rusak, larang hopper ieu dina layar sentuh. Hoppers séjén tiasa berpungsi sapertos biasa. Sareng papan drive biasana umum dina séri Smart Weigh séri beurat. Salaku conto, henteu. 2 board drive tiasa dianggo pikeun no. 5 dewan drive. Éta merenah pikeun saham sareng perawatan.

     

    2. Naha beuratna ieu ngan ukur beurat 1 target beurat?

    Éta sanggup beuratna beurat, ngan ukur ngarobah beurat timbang dina layar toél. Operasi gampang.

     

    3. Naha mesin ieu sadayana didamel tina stainless steel?

    Leres, konstruksi mesin, pigura, sareng bagian kontak dahareun sadaya aya baja stainless steel kelas 304. Kami gaduh sertipikat ngeunaan éta, kami ogé ngirim upami anjeun diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk