2 Béntang Linear Ngalimbang SW-LW2

Pedaran pondok:

Éta cocog pikeun butiran sareng bubuk anu langkung alit, sapertos nasi, gula, tipung, bubuk kopi sareng sajabana


  • Konstruksi: Stainless steel 304
  • Modél: SW-LW2
  • Jilid Hopper: 5L
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Spésifikasi

    Model

    SW-LW2

    Single Dump Max. (g)

    100-2500G

    Timbangan Akurasi (g)

    0,5-3g

    Max. Timbangan Laju

    10-24wpm

    Timbangan Volume Hopper

    5000ml

    Panél Kontrol

    7 "Toel Screen

    Max. campuran-produk

    2

    Syarat Kakuatan

    220V / 50 / 60HZ 8A / 1000W

    Diménsi Pakét (mm)

    1000 (L) * 1000 (W) 1000 (H)

    Beurat Kasar / Berat (kg)

    200 / 180kg

    2 head weigher

    Lamaran

    Éta cocog pikeun butiran sareng bubuk anu langkung alit, sapertos nasi, gula, tipung, bubuk kopi sareng sajabana

    seasoning
    rice
    beans
    sugar

    Fitur

    • Ngadamel campuran bahan tuang anu béda timbangan dina hiji tuang;

    • Ngadopsi sistem dahar getar kelas henteu ngajantenkeun produk anu langkung lancar;

    • Program tiasa sacara bébas disaluyukeun numutkeun kaayaan produksi;

    • ngadopsi sél beban digital precision tinggi;

    • Sistem kendali motherboard stabil;

    • Layar toél warna sareng panel kontrol Multilanguage;

    • Sanitasi kalayan konstruksi 304 ﹟ S / S

    • Bagian anu dihubungan produk tiasa gampang dipasang tanpa alat.

    Ngagambar

    2 head linear weigher

    FAQ

    1. Naon sistem kontrol modular?
    Sistem kontrol modél hartosna sistem kontrol dewan. Motherboard ngitung salaku uteuk, papan kendali ngadalikeun mesin jalan. Beuratna pananggih pinter nganggo sistem kontrol modél anu ka-3. Kadali 1 drive board 1 hopper feed sareng 1 timbang hopper. Upami aya 1 hopper anu rusak, larang hopper ieu dina layar sentuh. Hoppers séjén tiasa berpungsi sapertos biasa. Sareng papan drive biasana umum dina séri Smart Weigh séri beurat. Salaku conto, henteu. 2 board drive tiasa dianggo pikeun no. 5 dewan drive. Éta merenah pikeun saham sareng perawatan.

    2. Naha beuratna ieu ngan ukur beurat 1 target beurat?
    Éta sanggup beuratna beurat, ngan ukur ngarobah beurat timbang dina layar toél. Operasi gampang.

    3. Naha mesin ieu sadayana didamel tina stainless steel?
    Leres, konstruksi mesin, pigura, sareng bagian kontak dahareun sadaya aya baja stainless steel kelas 304. Kami gaduh sertipikat ngeunaan éta, kami ogé ngirim upami anjeun diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami