Tentang Kami

TENTANG KAMI

Timbangan Cerdas parantos nganteurkeun mesin pengemasan langkung seueur kanggo langkung ti 65 nagara. Smart Weigh diadegkeun dina 2012 ku pabrik munggaran anu aya di kota Henglan, kota Zhongshan, Guangdong, China, sareng target pasar di luar negeri. 3 pendiri Timbangan Cerdas tanggung jawab ngararancang mesin, pemrograman sareng pamasaran, usaha perusahaan parantos gancang tumuh kusabab divisi khusus, Smart Weigh ngalih kana 4500m2 pabrik modern di taun 2017.

Smart Weigh Packaging Machines Co., Ltd parantos lami nekenkeun nyayogikeun sareng solusi mesin bungkusan anu lumaku sareng otomatis kalayan harga anu wajar. Kualitas mesin sareng praktekna parantos ngawangun hubungan anu saé sareng jangka panjang sareng konsumén. Dina waktos anu sasarengan, kami mangrupikeun sumber integrator! Maksudna kami nyayogikeun, mesin bungkusan, angkat, detéktor, cek beurat, sareng sajabana - Garurat pembungkus timbangan pikeun kantong, kendi, botol sareng karton.

Urang tiasa nyandak tanggung jawab anu lengkep dina kaayaan AKSUR, STABLE sareng INNOVATION!

Kami nempatkeun kana nyayogikeun solusi anu akurat sareng jasa purna jual anu hadé pikeun palanggan, mastikeun yén kami nyumponan kabutuhan anjeun pikeun otomatis. Salaku produsén anu reueus sareng nyayogikeun weigher linier, multihead weigher, kombinasi weigher form nangtung ngeusian mesin bungkus segel, mesin bungkus kantong Rotary, detéktor logam, checker beurat sareng sistem timbangan sareng ngeusian otomatis, kami ngahargaan pilihan anjeun sareng komitmen pikeun ngaleuwihan ekspektasi anjeun .

4500m2

pabrik modéren kalayan téknologi canggih

30 hijian

beurat ditimbang multihead ngarobih

56 sét

Kapasitas kapasitas taunan nganggo bungkusan

24 × 7 jam

Tés sepuh mastikeun stabilitas mesin

Beurat Smart ngejatkeun sasarap multihead pikeun sababaraha industri pangan khusus, sapertos kimchi, nasi goreng, mi, salad, buah seger, daging, kéju, jajan nasi, sosej, kacang campuran, campuran gula-gula sareng sajabana. sareng parantos ngalaman ogé dina perencanaan timbangan timbangan mesin dina dasar pabrik palanggan.

Tim saatos penjualan sareng 10 insinyur terampil ngadukung jasa sa luar negeri / domestik saatos-penjualan sareng jasa online.

Sertipikat