Otomatis mesin baki baki denester

Pedaran pondok:


Detil Produk

Produk Tag

Sistem dulang denester diwangun ku mesin ieu:

1. Kombinasi kombinasi linier SW-LC12 - timbangan otomatis sareng ngeusian produk

2. Baki denester - otomatis ragrag baki kosong

3. conveyor horizontal kalayan run-stop device - otomatis lir baki kosong dina ngeusian posisi, leupaskeun baki saatos dieusian

Spésifikasi

Model

SW-PL8

Jangkung beuratna

10-1500 gram / sirah

10-6000 gram / mesin

Max. kagancangan

10-40 baki / mnt

Gaya tas

Dulang palastik, cangkir plastik

Katepatan

± 0,1-1,5g

Pénal kendali

layar cabak

Voltaseu

220V 50 / 60HZ, fase tunggal

Sistem nyetir

Kombinasi linier bobot: motor stepper (nyetir modular)

Denester dulang: kontrol PLC

 

tray denester system

Lamaran

Mesin pengepakan chip tiasa beurat sareng ngarangkep sagala jinis jajanan, sapertos kiripik, keripik, kentang goreng, camilan jagong, camilan iteuk sareng sajabana.

Sayuran

Lauk

Daging

Bungbuahan

Prosedur yuran baki denester

1. Lebetkeun klep sisipan sareng posisi, teras batang mésér naék kana baki handapeun.

2. Saatos ngabandungan waktos iteuk ka luhur (ngabandungan iteuk aktipitas dulang), éta ngamimitian vakum. Dina-léngkah, éta ngitung klep ngaleupaskeun waktosna.

3. Turun klep ngaleupaskeun nalika turun klep ngaleupaskeun waktos up, Peta ieu ngamankeun baki keur sedot pinuh.

4. Nalika mesin diuji sub-tekanan, ngabandungan iteuk usik deui. Sakaligus, mesin ngitung waktos nguseup sareng ngaleueut dugi baki murag kana sabuk. Samentawis éta, tunduh klep handap pikeun nyelapkeun sareng nunggak klep ngaleupaskeun baki salajengna.

5. Daur mulang dina ngeusian baki salajengna.

Fitur

•  Otomatis baki misah atanapi ngeusian cangkir masing-masing;

•  Mitsubishi PLC + 7I Layar toél pikeun pagelaran stabil;

•  Ngaganti dimensi baki anu béda tanpa alat, ngahémat waktos produksi;

•  Baja pinuh karat 304 pigura sareng desain buktina cai, tiasa damel di lingkungan kalembaban anu luhur;

• Timbangan dahar manual cocog pikeun daging, produk caket, produk rapuh sareng sajabana;

• Akurasi tinggi sareng sél beban Minebea.

 

Mesin ngagambar

Dulang gambar mesin pembungkus dulang sapertos ieu di handap:

tray packing machine drawing

FAQ

1. Naha mesin ieu pas kanggo 1 dulang?

Henteu, panjang baki sareng lebar tiasa dilereskeun dina kisaran khusus. Upami anjeun ngagaduhan 2-3 jinis baki diménsi. Punten bagikeun ka kami, kami bakal nyobian ngarancang denester baki pikeun nyocogkeun sadayana baki anjeun.

 

2. Sabaraha baki kosong anu tiasa disimpen dina hiji waktos?

Éta tiasa nyimpen sakitar 80 dulang. Kami gaduh solusi otomatis-feed kosong, kami resep nyarankeun pikeun anjeun upami diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami