FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga na?

Harga kami tunduk kana proyek Anjeun sareng syarat. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

Dupi anjeun gaduh jumlah urutan anu minimum?

Henteu, MOQ kami mangrupikeun 1 mesin set. Tangtosna, suku cadang MOQ sanés 1 pc.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun sertipikat CE, sertipikat kelas stainless steel 304, lisénsi bisnis sareng anu sanés.

Naon hartosna waktos timah?

Sacara umum, produksi garis produksi lengkep nyaéta 45 dinten. Mesin unit tunggal mangrupikeun 20 dinten. Upami anjeun gaduh urutan anu ngadesek, anjeun tiasa ngahubungi kami, panginten mesin anu diperyogikeun anjeun aya dina saham kami.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, TT atanapi LC.

Naon jaminan produk?

15 bulan ti pangiriman. Kami ngajamin bagian éléktronik sareng karya kami. Komitmen urang nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Dupi anjeun ngajamin pangiriman aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Urang ogé ngagunakeun packing bahya khusus pikeun barang-barang bahaya sareng sandal neundeun tiis pikeun barang-barang sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng sarat bungkusan anu henteu standar, tiasa mayar bayaran tambahan.

Kumaha ngeunaan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barang. Jalan raya mangrupikeun jalan paling gancang tapi ogé paling mahal. Seaway mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos ongkos kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang kana detil jumlah, beurat sareng jalan. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

INGIN KANGGURU DENGAN AS?