Mini akurasi tinggi 14 sirah anu ditimbang multihead pikeun siki tea ganja

Pedaran pondok:

Mini 14 head weigher sareng 0,5L hopper, ngagaduhan akurasi langkung luhur tibatan standar 14 head. Éta tiasa beuratna tèh, siki sareng ganja.


  • Bahan konstruksi: SUS304
  • Mesin Bingkai: 4 pigura dasar
  • Jilid Hopper: 0,5L
  • Gaya Bagian Hubungan Dahareun: Piring polos / Piring embossing
  • Gaya Kerja Cone Top: Geter
  • Gred cai IP65
  • Sistem kontrol: Kontrol modular
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 sét
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Spésifikasi

     

    Model

    SW-MS14

    Beurat beurat

    14

    Jangkung beuratna

    1-300 gram

    Max. kagancangan

    120 kantong / mnt

    Volume ember

    0,5L

    Katepatan

    ± 0.1-0.8g

    Pénal kendali

    7 "layar toél

    Voltaseu

    220V 50 / 60HZ, fase tunggal

    Sistem nyetir

    Motor stepper (nyetir modular)

     

    mini 14 head weigher

    Lamaran

    Skala sirah Mini 14 cocog pikeun téh, siki, cabé sareng anu sanésna. Jenis produk ieu nyungkeun akurasi anu luhur pisan pikeun ngajaga biaya.

    Téh

    Sikina

    Siki cabé

    Fitur

    • 0,5L komo 0.3L Hopper pikeun produk leutik.

    • Sistem kendali dewan modular stabil kalayan layar sentuh.

    • Béda pan lahan dahar anu béda pikeun produk anu béda-béda.

    • Kaméra opsional dina tonggong beurat pikeun ngawaskeun beurat ngajalankeun pagelaran.

    mini 14 head weigher 1
    mini 14 head weigher 2
    mini 14 head weigher 3

    Mesin ngagambar

    Timbangan Cerdas nyayogikeun tampilan 3D anu unik (tampilan ka-4 sapertos dihandap). Anjeun tiasa mariksa payuneun mesin, sisi, luhur sareng tampilan sadayana kalayan diménsi na. Jelas terang ukuran mesin sareng mutuskeun kumaha netepkeun timbangan di pabrik anjeun.

    mini 14 head multihead weigher drawing

    Mesin Packing sayogi

    VFFS

    Mesin Pembungkusan Dpi

    Mesin pengepakan nangtung 14 sirah beurat nangtung tiasa ngadamel kantong bantal atanapi kantong gusset. Kantong ngadamel ku pilem gulung.

    VFFS bag
    /about-us/
    Candy doypack packing line

    Mesin Rotary Packing

    14 sirah beurat angkat nganggo mesin packing puteran. Éta cocog pikeun gaya kantong premade, sapertos doypack.

    premade bag
    tray denester

    Dulang Denester

    14 sirah ditimbang dianggo sareng baki denester. Éta tiasa ngahontal dahar tray otomatis kosong, timbangan otomatis sareng ngeusian dulang, otomatis kirim dulang pikeun alat salajengna.

    tray sample
    Thermoforming packing machine

    Thermoforming / Mesin Bungkusan Bungkus

    14 sirah beurat dianggo kalayan mesin bungkus pilem manteng 

    Thermoforming tray

    FAQ

    1. Naon sistem kontrol modular?

    Sistem kontrol modél hartosna sistem kontrol dewan. Motherboard ngitung salaku uteuk, papan kendali ngadalikeun mesin jalan. Beuratna pananggih pinter nganggo sistem kontrol modél anu ka-3. Kadali 1 drive board 1 hopper feed sareng 1 timbang hopper. Upami aya 1 hopper anu rusak, larang hopper ieu dina layar sentuh. Hoppers séjén tiasa berpungsi sapertos biasa. Sareng papan drive biasana umum dina séri Smart Weigh séri beurat. Salaku conto, henteu. 2 board drive tiasa dianggo pikeun no. 5 dewan drive. Éta merenah pikeun saham sareng perawatan.

     

    2. Naha beuratna ieu ngan ukur beurat 1 target beurat?

    Éta sanggup beuratna beurat, ngan ukur ngarobah beurat timbang dina layar toél. Operasi gampang.

     

    3. Naha mesin ieu sadayana didamel tina stainless steel?

    Leres, konstruksi mesin, pigura, sareng bagian kontak dahareun sadaya aya baja stainless steel kelas 304. Kami gaduh sertipikat ngeunaan éta, kami ogé ngirim upami anjeun diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami