Warta

  • Kumaha carana netepkeun multi timbangan (conto sirah 10 contona)

    1. Resep kabuka (contona, beuratna 4000g ku 10 sirah beurat, éta kedah dikaluarkeun dua kali, resep kabuka 2000g) 2. Hurungkeun ka halaman mimiti pangaturan setting parameter, robih beurat target janten 4000g. ...
    Maca deui
  • Wilujeung minggu

    Ayeuna akhir minggu deui !! Miharep anjeun mikaresep sabtu minggu anjeun sareng wilujeng sumping kana panilitian. Tim Smartweigh  
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga multihead weigher

    Tugas dasar pangropéa: 1. Ngabersihkeun penimbang multihead. 2. Pariksa naha panci tuang liniér dipasang saé, henteu tiasa saling nabrak. 3. Pariksa naha feed hopper dipasang ogé. 4. Pariksa naha timbang beurat ogé dipasang, sekrup dina dua sisi corong ...
    Maca deui
  • Tren pamekaran mesin pengepakan bijil dina waktos anu caket

    Salaku alat kemasan canggih sareng stabil, mesin pengemasan sisikian utamina diterapkeun dina jajanan, siki, permén, gula, téh sareng sajabana Kacepetan sareng akurasi tinggi. Mimiti, mesin pengepakan sisikian dikawasa ku dewan indung, anu mangrupikeun kapasitas nanganan data anu kuat sareng sumber daya kontrol anu euyeub ....
    Maca deui
  • Smartweigh Balik Pikeun Damel Ayeuna Ti dinten Buruh

    Senén Senén! Urang balik deui ka kantor dinten ayeuna tina liburan dinten Buruh, wilujeng sumping kana patalékan ngeunaan mesin. Tim Smartweigh  
    Maca deui
  • Smartweigh Factory Packaging Machine VFFS Mesin.

    Smart Weigh Pack mangrupikeun produsen mesin anu terkemuka di Guangdong, Cina .Kami nyayogikeun mesin timbangan, pengepakan sareng inspeksi dina industri pangan sareng non pangan ti saprak 2012.  
    Maca deui
  • Bewara mésér sistem pengemasan langkung seueur

    Catetan nalika milih mesin pengepakan seueur kepala: 1. Kualifikasi pabrik. Éta kalebet kasadaran perusahaan 、 kamampuan nalungtik sareng ngembangkeun 、 jumlah pelanggan sareng sertipikat. 2. Kisaran timbangan mesin pengepakan multihead timbangan. Tuh...
    Maca deui
  • Kegiatan Akhir Pekan Kaulinan Bola Basket Babarengan sareng Dadang Kumpeni

    Smartweigh gaduh buruan baskét sareng perusahaan lanceuk urang kamari.        
    Maca deui
  • Ganda Packing Sekundér Sistem Konveyor Ganda

    Fitur Husus • Sistem angkat ganda nganteurkeun bahan pikeun mesin timbangan sareng mesin pengepeman nyalira ku conveyor. • Rupa-rupa jinis konveyor anu sayogi pikeun pilihan pikeun nyumponan kabutuhan anu béda sapertos conveyor mangkok, conveyor condong kana bucke ...
    Maca deui
  • Mesin kemasan nangtung VFFS mesin bagging Kanggo Snack Packing

    Spésipikasi Tipe SW-P420 Kantong panjang 60-300 mm (L) Kantong lébar 60-200 mm (W) Max lebar pilem gulung 420 mm Kecepatan bungkus 5-55 kantong / mnt Ketebalan pilem 0,04-0,09mm Konsumsi hawa 0,8 mpa .. .
    Maca deui
  • Jadwal Liburan Perusahaan Smartweigh Festival Ching Ming

      Dear Sadaya palanggan, festival Qingming, ogé dikenal salaku Tomb-Sweeping Day dina basa Inggris, festival Cina anu dititénan ku Han Chinese di daratan Cina. Smartweigh bakal tutup dina 3-4, April sareng sadaya padamel bade cuti dua dinten. Urang bakal ngaréspon pamundut anjeun sateuacana. Ap ...
    Maca deui
  • Proyék pengepakan énggal pikeun kembang leutik Ganja Mint

    Gambar Spesifikasi Nami garis pengemasan Ganja Kacepetan 40-50bags ...
    Maca deui
  • Diréktur Jénderal Marketing Smartweigh Mr.Hanson Wong

    Saatos lulus ti universitas, Mr.Hanson damel kanggo perusahaan mesin bungkusan salami 5 taun, janten penjualan régional senior pikeun pasar domestik, anjeunna gaduh pangalaman lengkep dina industri mesin bungkusan. Dina waktos éta, janten salesman jauh pisan pikeun presue gawangna, Hanson sadar yén anjeunna ...
    Maca deui
  • Poé Bingah Awéwé

    Wilujeng Poé Awéwé Internasional! Tim Smartweigh ngagungkeun kontribusi anu luar biasa ti kolega awéwé kami pikeun nyayogikeun solusi ngimbangan sareng bungkus.      
    Maca deui
  • Dinten kahiji di Sino-pack 2021

    Dinten ieu mangrupikeun dinten munggaran di Sino-pack, wilujeng sumping didatangan kami di 1.2 / A55. www.smartweighpack.com    
    Maca deui
  • Tutuwuhan Anyar Smartweigh

    Nembe pabrik anyar didamel pikeun nyumponan kabutuhan produksi mesin bungkusan masal dina saminggu di Smartweigh.  
    Maca deui
  • Smartweigh Sino-pack 2021exhibition

    Pameran Smartweigh Sino-pack 2021

    Tim Smartweigh bakal paméré di Sino-pack 2021 jam 4-6, Maret 2021. Nomer bilik: 1.2 / A55 Alamat: Daérah A, Cina Impor & Ékspor Fair Ekspor, Guangzhou, PR Cina. Pameran Internasional Cina ka-27 ngeunaan Mesin Bungkus & Bahan mangrupikeun perdagangan bungkusan anu terkemuka sareng profesional ...
    Maca deui
  • Smartweigh back to work from CNY holiday today

    Smartweigh balik damel ti liburan CNY ayeuna

    Saatos liburan 15 taun énggal cina, Smartweigh dibuka dinten ayeuna. Wilujeng sumping pikeun patarosan.    
    Maca deui
  • Naon anu kedah dipikaterang sateuacan anjeun mésér skala multi-sirah komputer?

    1. Sarat tina beuratna akurasi / kasabaran Pikeun ngirangan biaya rugi salami timbangan sareng pengepakan, pangguna akhir bakal milih mésér mesin pengepakan multihead tinimbang beurat manual sareng pengepakan, aranjeunna langkung resep mésér skala sirah anu seueur. Ieu ...
    Maca deui
  • Kumaha cara mesin bungkus pelet?

    Dina operasi, kumaha cara ngamangpaatkeun peralatan mékanis anu langkung saé kedah munggaran ngartos prinsip kerja alat mékanis. 1. Bahanna lebet kana corong timbangan ngalangkungan mékanisme tuang (panto pneumatik); 2. Saatos nampi sinyal komponén sénsor, manipulator ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2