Warta Perusahaan

  • Wilujeung minggu

    Ayeuna akhir minggu deui !! Miharep anjeun mikaresep sabtu minggu anjeun sareng wilujeng sumping kana panilitian. Tim Smartweigh  
    Maca deui
  • Smartweigh Balik Pikeun Damel Ayeuna Ti dinten Buruh

    Senén Senén! Urang balik deui ka kantor dinten ayeuna tina liburan dinten Buruh, wilujeng sumping kana patalékan ngeunaan mesin. Tim Smartweigh  
    Maca deui
  • Smartweigh Factory Packaging Machine VFFS Mesin.

    Smart Weigh Pack mangrupikeun produsen mesin anu terkemuka di Guangdong, Cina .Kami nyayogikeun mesin timbangan, pengepakan sareng inspeksi dina industri pangan sareng non pangan ti saprak 2012.  
    Maca deui
  • Kegiatan Akhir Pekan Kaulinan Bola Basket Babarengan sareng Dadang Kumpeni

    Smartweigh gaduh buruan baskét sareng perusahaan lanceuk urang kamari.        
    Maca deui
  • Jadwal Liburan Perusahaan Smartweigh Festival Ching Ming

      Dear Sadaya palanggan, festival Qingming, ogé dikenal salaku Tomb-Sweeping Day dina basa Inggris, festival Cina anu dititénan ku Han Chinese di daratan Cina. Smartweigh bakal tutup dina 3-4, April sareng sadaya padamel bade cuti dua dinten. Urang bakal ngaréspon pamundut anjeun sateuacana. Ap ...
    Maca deui
  • Diréktur Jénderal Marketing Smartweigh Mr.Hanson Wong

    Saatos lulus ti universitas, Mr.Hanson damel kanggo perusahaan mesin bungkusan salami 5 taun, janten penjualan régional senior pikeun pasar domestik, anjeunna gaduh pangalaman lengkep dina industri mesin bungkusan. Dina waktos éta, janten salesman jauh pisan pikeun presue gawangna, Hanson sadar yén anjeunna ...
    Maca deui
  • Poé Bingah Awéwé

    Wilujeng Poé Awéwé Internasional! Tim Smartweigh ngagungkeun kontribusi anu luar biasa ti kolega awéwé kami pikeun nyayogikeun solusi ngimbangan sareng bungkus.      
    Maca deui
  • Tutuwuhan Anyar Smartweigh

    Nembe pabrik anyar didamel pikeun nyumponan kabutuhan produksi mesin bungkusan masal dina saminggu di Smartweigh.  
    Maca deui
  • Smartweigh Sino-pack 2021exhibition

    Pameran Smartweigh Sino-pack 2021

    Tim Smartweigh bakal paméré di Sino-pack 2021 jam 4-6, Maret 2021. Nomer bilik: 1.2 / A55 Alamat: Daérah A, Cina Impor & Ékspor Fair Ekspor, Guangzhou, PR Cina. Pameran Internasional Cina ka-27 ngeunaan Mesin Bungkus & Bahan mangrupikeun perdagangan bungkusan anu terkemuka sareng profesional ...
    Maca deui
  • The advantages and disadvantages of vacuum rotary packing machine

    Kaunggulan sareng kalemahan mesin kemasan rotary vakum

    Mesin pengemas vakum Rotary lahir pikeun méréskeun kakurangan tenaga kerja pabrik, éta mangrupikeun salah sahiji mesin pengemas vakum. Mesin pengemas vakum rotary anu saé pikeun pangembangan jangka panjang perusahaan kusabab otomatisasina: otomatis angkat kantong kosong, kantong kabuka otomatis, tanggal cetak, eusian otomatis, segel sareng ...
    Maca deui
  • Pickle kimchi weighing packing line in jar and bottle

    Acar kimchi timbangan garis kemasan dina jar sareng botol

    Naha anjeun resep asinan acar sapertos kimchi? Merk mana anu anjeun pikaresep? Anyar-anyar ieu, Smart Weigh parantos damel kerjasama sareng kimchi dina botol otomatis anu nganggo timbangan sareng perusahaan Korea, anu pabrik na diwangun di propinsi Jiangsu, Cina. "Kami henteu pernah nyangka yén ieu tiasa sacara otomatis ...
    Maca deui
  • Timbangan Cerdas ngiringan bilik PROPAK CHINA 51A20

    Ieu mangrupikeun pameran anu munggaran di taun 2020, tim Smart Weigh tetep ngantosan kadatangan anjeun. Stan kami nyaéta 51A20. Kami nunjukkeun mesin bungkusan bungkus sékundér nganggo multihead weigher. Sorotan na nyaéta mastikeun yén produk dieusian sacara vertikal ku beurat atanapi kuantitas anu akurat. 
    Maca deui
  • Pertandingan baskét silaturahmi Timbangan Smart sareng pasangan

    dina 21 Oktober, 2020 Urang tiasa langkung caket ngalangkungan olahraga, baskét mangrupikeun salah sahiji olahraga anu tiasa ngiringan babarengan. Kami, mesin bungkusan SMART WEIGHT co., Ngagaduhan pertandingan baskét silaturahmi sareng réncang bisnis jangka panjang urang. Tujuh pamuter ti Smart Timbangan salaku presentasi ngagabung kana kaulinan ieu ...
    Maca deui