Mesin Packing Kantong quad-disegel SW-P460

Pedaran pondok:

Cocog sareng seueur jinis peralatan ngukur, tuangeun anu puffy, roll shrimp, peanut, popcorn, cornmeal, siki, gula sareng uyah sareng sajabana anu bentukna gulung, irisan sareng butiran Jsb.


  • Pangwangunan mesin: Stainless steel 304
  • Gaya kantong anu sayogi: Kantong quad disegel, opat kantong segel samping
  • Detil Produk

    Produk Tag

    Spésifikasi

    Model 

    SW-P460

    Ukuran kantong

    Lebar sisi: 40- 80mm; Lebar segel samping: 5-10mm

    Lebar hareup: 75-130mm; Panjangna: 100-350mm

    Maksimum lébar pilem gulung

    460 mm

    Kecepatan packing

    50 kantong / mnt

    Ketebalan pilem

    0,04-0,10mm

    Konsumsi hawa

    0,8 mpa

    Konsumsi gas

    0,4 m3/ mnt

    Tegangan kakuatan

    220V / 50Hz 3.5KW

    Mesin Diménsi

    L1300 * W1130 * H1900mm

    Beurat kotor

    750 Kg

    Lamaran

    Mesin bungkus segel 4 sisi cocog pikeun seueur jinis alat ukur, kadaharan puffy, gulung udang, kacang, popcorn, cornmeal, siki, gula, uyah sareng sajabana anu bentukna digulung, nyiksikan sareng granit dll.

    Fitur

    • Kontrol Mitsubishi PLC kalayan kaluaran akurasi tinggi biaxial anu stabil sareng layar warna, pembuatan kantong, ukur, ngeusian, nyitak, motong, réngsé dina hiji operasi;

    • buleud circuit misah pikeun pneumatic jeung kontrol kakuatan. Sora low, sareng langkung stabil;

    • Kéngingkeun pilem sareng sabuk dobel motor servo: kirang nahan daya tahan, kantong kabentuk dina bentuk anu saé kalayan penampilan anu langkung saé; beubeur tahan kanggo usik.

    • Mékanisme ngaleupaskeun pilem éksternal: instalasi pangbasajanna langkung gampang sareng langkung gampang;

    • Ngan ukur layar toél pikeun ngatur panyimpangan kantong. Operasi saderhana.

    • Tutup mékanisme jinis, ngajaga bubuk kana bagian jero mesin.

    FAQ

    1. Sabaraha jinis kantong tiasa dilakukeun ku mesin kemasan?

    Mesin pembungkus kantong kotak quad nyaéta pikeun kantong quad nutup sareng kantong segel 4 sisi.

     

    2. Kuring ngagaduhan sababaraha kantong kalayan ukuran anu béda, mangrupikeun hiji mesin packing cukup?

    Mesin pengepakan vertikal kalebet 1 kantong tilas. Kantong kantong tiasa ngadamel 1 lebar kantong hungkul, tapi kantong panjangna tiasa dilereskeun. Formers kantong tambahan diperyogikeun pikeun kantong anjeun anu sanés.

     

    3. Naha mesinna tina stainless steel?

    Leres, pangwangunan mesin, bingkai, bagian kontak produk sadayana stainless steel 304.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami