Campuran SUS304 24 sirah beurat sirah multihead

Pedaran pondok:

24 timbangan sirah tiasa beurat sareng nyampur 2-8 jinis produk dina waktos anu sasarengan, biasana pikeun kacang, séréal, kacang, buah garing, kadaharan ti laut garing sareng proyek pergaulan sanés.


  • Bahan konstruksi: SUS304
  • Mesin Bingkai: 4 pigura dasar
  • Jilid Hopper: 0,8L / 1L
  • Gaya Bagian Hubungan Dahareun: Piring polos / Piring embossing
  • Gaya Kerja Cone Top: Geter
  • Campuran: 4-6 jinis
  • Gred cai IP65
  • Sistem kontrol: Kontrol modular
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 sét
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    SW-M324 multihead weigher nyaéta kalayan 3 lapisan hopper: feed hopper, weight hopper sareng memory hopper. Smart Weigh ngagaduhan inovasi pikeun 3 lapisan hopper 24 head weigher: anu beurat timbang hopper sareng memory hopper bakal damel babarengan pikeun kombinasi beurat. 

    xiangqing1

    Spésifikasi

    Model

    SW-M324

    Beurat beurat

    24

    Jangkung beuratna

    1-200 x6 gram

    1-300 x4 gram

    1-500 x3 gram

    1-800 x2 gram

    Max. kagancangan

    50 kantong / mnt

    Volume ember

    0,8L

    Katepatan

    ± 0,1-1,5g

    Pénal kendali

    Layar rampa 10 "

    Voltaseu

    220V 50 / 60HZ, fase tunggal

    Sistem nyetir

    Motor stepper (nyetir modular)

    24 head weigher M324

    Lamaran

    Campuran timbalan seueur sirah cocog pikeun sababaraha jinis produk, éta tiasa ngahontal beurat sareng campuran dina waktos anu sami. Ngahémat rohangan sareng nurunkeun biaya perawatan mesin.

    Jajanan

    Candy

    Muesli

    Kacangan

    Fitur

    • Pergaulan 2-6 jinis produk pikeun dipilih, sareng memori hopper dina laju anu gancang sareng akurat;
    • 3 modél timbangan aya: campuran, kembar & tunggal paking;
    • Pratétkeun fungsi dump stagger pikeun ngeureunkeun sumbatan;
    • Bagian kontak kadaharan dibongkar tanpa alat, langkung gampang dibersihkeun.

    M324 weigher packing machine

    Mesin ngagambar

    Timbangan Cerdas nyayogikeun tampilan 3D anu unik (tampilan ka-4 sapertos dihandap). Ieu mangrupikeun 3 campuran 24 sirah beurat sirah.

    M324 24 head weigher

    Mesin Packing sayogi

    VFFS

    Mesin Pembungkusan Dpi

    Mesin pengepakan nangtung 14 sirah beurat nangtung tiasa ngadamel kantong bantal atanapi kantong gusset. Kantong ngadamel ku pilem gulung.

    VFFS bag
    /about-us/
    Candy doypack packing line

    Mesin Rotary Packing

    14 sirah beurat angkat nganggo mesin packing puteran. Éta cocog pikeun gaya kantong premade, sapertos doypack.

    premade bag
    tray denester

    Dulang Denester

    14 sirah ditimbang dianggo sareng baki denester. Éta tiasa ngahontal dahar tray otomatis kosong, timbangan otomatis sareng ngeusian dulang, otomatis kirim dulang pikeun alat salajengna.

    tray sample
    Thermoforming packing machine

    Thermoforming / Mesin Bungkusan Bungkus

    14 sirah beurat dianggo kalayan mesin bungkus pilem manteng 

    Thermoforming tray

    FAQ

    1. Naon sistem kontrol modular?
    Sistem kontrol modél hartosna sistem kontrol dewan. Motherboard ngitung salaku uteuk, papan kendali ngadalikeun mesin jalan. Beuratna pananggih pinter nganggo sistem kontrol modél anu ka-3. Kadali 1 drive board 1 hopper feed sareng 1 timbang hopper. Upami aya 1 hopper anu rusak, larang hopper ieu dina layar sentuh. Hoppers séjén tiasa berpungsi sapertos biasa. Sareng papan drive biasana umum dina séri Smart Weigh séri beurat. Salaku conto, henteu. 2 board drive tiasa dianggo pikeun no. 5 dewan drive. Éta merenah pikeun saham sareng perawatan.

    2. Naha beuratna ieu ngan ukur beurat 1 target beurat?
    Éta sanggup beuratna beurat, ngan ukur ngarobah beurat timbang dina layar toél. Operasi gampang.

    3. Naha mesin ieu sadayana didamel tina stainless steel?
    Leres, konstruksi mesin, pigura, sareng bagian kontak dahareun sadaya aya baja stainless steel kelas 304. Kami gaduh sertipikat ngeunaan éta, kami ogé ngirim upami anjeun diperyogikeun.

    4. Upami kuring mésér timbangan pikeun produk campuran, naha kuring tiasa beuratkeun 1 produk kahareup?
    Leres. Upami éta 4 campuran weigher, upami anjeun badé beuratna 200g produk, masing-masing beuratna anjeun nyetél target beurat anu 50g. Beurat akhir nyaéta 200 gram.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naon sistem kontrol modular?

    Sistem kontrol modél hartosna sistem kontrol dewan. Dewan indung ngitung salaku utek, dewan drive ngatur mesin damel. Smart Weigh multihead weigher nganggo sistem kontrol modular ka-3. Kadali 1 drive board 1 hopper feed sareng 1 timbang hopper. Upami aya 1 hopper anu rusak, larang hopper ieu dina layar sentuh. Hopper séjén tiasa dianggo sapertos biasa.

    Sareng papan drive biasana umum dina séri Smart Weigh séri beurat. Salaku conto, henteu. 2 board drive tiasa dianggo pikeun no. 5 dewan drive. Éta cocog pikeun stok sareng katahanan.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami