SUS304 Standar 10 sirah beurat sirah

Pedaran pondok:

10 sirah beurat sirah mangrupikeun pilihan anu hemat biaya kanggo camilan, permén, jagong, kacang, kadaharan beku, nasi sareng sajabana.


  • Bahan konstruksi: SUS304
  • Mesin Bingkai: 4 pigura dasar
  • Jilid Hopper: 1.6L / 2.5L
  • Gaya Bagian Hubungan Dahareun: Piring polos / Piring embossing
  • Gaya Kerja Cone Top: Geter
  • Gred cai IP65
  • Sistem kontrol: Sistem kontrol modular
  • Kuantitas Susunan Minimal: 1 sét
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Spésifikasi

    Model

    SW-M10

    Beurat beurat

    10

    Jangkung beuratna

    10-1000 gram

    Max. kagancangan

    65 kantong / mnt

    Volume ember

    1.6L / 2.5L

    Katepatan

    ± 0,1-1,5g

    Pénal kendali

    7 "atanapi 10" layar toél

    Voltaseu

    220V 50 / 60HZ, fase tunggal

    Sistem nyetir

    Motor stepper (nyetir modular)

    10 head weigher

    Lamaran

    Skala multihead 10 sirah mangrupikeun modél standar sareng ékonomi. Ieu mangrupakeun pilihan alus pikeun bisnis anyar.

    Bakery

    Candy

    Séréal

    Kacangan

    Kripik jajan

    Tuangeun beku

    Dahareun piaraan

    Kadaharan ti laut

    Fitur

    • Boga 1.024 jinis kombinasi beurat.

    • Panci tuangeun desain lega standar fleksibel pikeun camilan, permén sareng produk sanés ..

    • 1.6L atanapi 2.5L hopper pikeun beurat produk sareng volume anu béda.

    • Pelat Palin atanapi pelat embossing pikeun produk anu béda-béda kalayan fitur.

    cof
    cof
    mde

    Mesin ngagambar

    Timbangan Smart nyayogikeun tampilan 3D anu unik (tampilan ka-4 sapertos dihandap)

    10 head weigher drawing

    Mesin Packing sayogi

    VFFS

    Mesin Pembungkusan Dpi

    Mesin pengepakan nangtung 14 sirah beurat nangtung tiasa ngadamel kantong bantal atanapi kantong gusset. Kantong ngadamel ku pilem gulung.

    VFFS bag
    /about-us/
    Candy doypack packing line

    Mesin Rotary Packing

    14 sirah beurat angkat nganggo mesin packing puteran. Éta cocog pikeun gaya kantong premade, sapertos doypack.

    premade bag
    tray denester

    Dulang Denester

    14 sirah ditimbang dianggo sareng baki denester. Éta tiasa ngahontal dahar tray otomatis kosong, timbangan otomatis sareng ngeusian dulang, otomatis kirim dulang pikeun alat salajengna.

    tray sample
    Thermoforming packing machine

    Thermoforming / Mesin Bungkusan Bungkus

    14 sirah beurat dianggo kalayan mesin bungkus pilem manteng 

    Thermoforming tray

    FAQ

    1. Naon sistem kontrol modular?
    Sistem kontrol modél hartosna sistem kontrol dewan. Motherboard ngitung salaku uteuk, papan kendali ngadalikeun mesin jalan. Beuratna pananggih pinter nganggo sistem kontrol modél anu ka-3. Kadali 1 drive board 1 hopper feed sareng 1 timbang hopper. Upami aya 1 hopper anu rusak, larang hopper ieu dina layar sentuh. Hoppers séjén tiasa berpungsi sapertos biasa. Sareng papan drive biasana umum dina séri Smart Weigh séri beurat. Salaku conto, henteu. 2 board drive tiasa dianggo pikeun no. 5 dewan drive. Éta merenah pikeun saham sareng perawatan.

    2. Naha beuratna ieu ngan ukur beurat 1 target beurat?
    Éta sanggup beuratna beurat, ngan ukur ngarobah beurat timbang dina layar toél. Operasi gampang.

    3. Naha mesin ieu sadayana didamel tina stainless steel?
    Leres, konstruksi mesin, pigura, sareng bagian kontak dahareun sadaya aya baja stainless steel kelas 304. Kami gaduh sertipikat ngeunaan éta, kami ogé ngirim upami anjeun diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1. Naon sistem kontrol modular?
    Sistem kontrol modél hartosna sistem kontrol dewan. Dewan indung ngitung salaku utek, dewan drive ngatur mesin damel. Smart Weigh multihead weigher nganggo sistem kontrol modular ka-3.
    Kadali 1 drive board 1 hopper feed sareng 1 timbang hopper. Upami aya 1 hopper anu rusak, larang hopper ieu dina layar sentuh. Hopper séjén tiasa dianggo sapertos biasa.Sareng papan drive biasana umum dina séri Smart Weigh séri beurat. Salaku conto, henteu.
    2 board drive tiasa dianggo pikeun no. 5 dewan drive. Éta cocog pikeun stok sareng katahanan.
     
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami